Home
Pius X Jeugdhuis en sporthal
Pius X in Liempde is een accommodatie voor sport, ontspanning en ontmoeting. Het complex beschikt over een sporthal van 42 x 22 meter met een hoogte van 9 meter en een gymzaal van 20 x 10 meter. Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor diverse zaalsporten in teamverband (bijvoorbeeld zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal, basketbal, badminton), maar ook voor individuele sporten zoals judo, karate of taekwondo.
     
Daarnaast beschikt het complex over een aantal kleinere ruimtes. Deze zijn geschikt voor kleinere gezelschappen tot ongeveer dertig personen. Denk daarbij aan vergaderen of bijeenkomsten van hobbyclubs. Tenslotte is er een hobbyzolder en een danszaal annex soosruimte.Uiteraard is er een ontmoetingsruimte waar iedereen welkom is voor een drankje. Vanuit deze ontmoetingsruimte heeft u een prachtig uitzicht over de sporthal. Het complex is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
     
Naast de sporthal liggen twee geasfalteerde handbalvelden. Er is ook een stookplek waar ’s zomers een kampvuur aangelegd kan worden. Aansluitend aan het terrein ligt een bosperceel met trimtoestellen. Rond het jeugdhuis en de sporthal is voldoende parkeergelegenheid.
     
Wilt u een ruimte huren? Of wilt u een kamp of een toernooi organiseren? Neem dan contact op met 0411-631322.
     
Shout4Sites © 2011 - 2021