Berichten

November 2020 Nieuw: Indoor tennis in sporthal Pius X

Sporthal Pius X beschikt over een prachtige sportvloer, geschikt voor allerlei sporten o.a. tennis, badminton, handbal, zaalvoetbal of zaalhockey. Onlangs is deze vloer voor het eerst getest door enkele tennisspelers. Die waren er zeer over te spreken.

In tijden van corona staan de teamsporten op een laag pitje. Gelukkig is het nog steeds toegestaan om te tennissen. Omdat de sporthal nu een groot deel van de dag leeg staat, is dit een uitgelezen kans om tijdens de coronacrisis (tegen gereduceerd tarief) te komen tennissen. Voor iedereen die de indoor tennisbaan in de sporthal wil uitproberen, heeft Pius X speciale tennisballen beschikbaar.

Behalve de sporthal, beschikt de accommodatie over een gymzaal, geschikt voor o.a. basketbal. Verder is er een zaal met een spiegelwand en geluidsinstallatie. Deze zaal is bijzonder geschikt voor yoga of dans.

Wij willen iedereen de gelegenheid bieden om te komen sporten. Het draagt eraan bij dat je fysiek en mentaal fit blijft in coronatijd.

Voor jongeren tot 17 jaar zijn tot nu toe teamsporten toegestaan. Ook zij worden nadrukkelijk uitgenodigd om overdag te komen sporten. Iedereen die ideeën heeft om te sporten en op zoek is naar een locatie, kan in overleg met de beheerders afspraken maken.

Tot slot. De luchtbehandelingsinstallatie zorgt ervoor dat iedereen veilig kan sporten.

Belangstelling? Neem contact op met de beheerders.

Shout4Sites © 2011 - 2022